Coaching bij eetstoornissen voor kinderen, jongeren en volwassenen

Wanneer jij worstelt met een eetstoornis (zoals Anorexia, Boulimia, Emotie eten, Binge Eating Disorder of een andere vorm van eetproblematiek) zijn je dagen gevuld met piekeren over eten, bewegen, je lichaam en gewicht.

Unieke methodieken voor de behandeling van

Eetproblemen/eetstoornissen

Als ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen weet ik uit persoonlijke ervaring hoe moeilijk het is om hier weer vanaf te komen. Het goede nieuws is dat het wel mogelijk is, ook voor jou. Vaak ervaren mensen met een eetprobleem een gemis aan identiteit. Ze worstelen met levensvragen zoals ‘wie ben ik?, ‘waarom ben ik hier?’ en ‘wat is mijn plek op aarde?’. Het eetprobleem kan dan een vlucht worden en/of een valse identiteit worden. Wij helpen jou ontdekken wat je wél nodig hebt.

Voor de behandeling van eetstoornissen werk ik met de unieke methodieken van ISA Power, ontwikkeld door oprichter Isabelle Plasmeijer. Als gelicentieerd coach van ISA Power mag ik werken met de speciale programma’s van ISA Power. Deze programma’s zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die worstelen met een eetstoornis. De focus tijdens het coachtraject ligt niet op eten maar echt op JOU. Geen enkel traject is daarom ook hetzelfde, omdat wij geloven dat jij uniek bent en unieke behoeftes hebt.
Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in hooggevoeligheid en heb ik ervaring met over- en dwangmatig bewegen/sporten. Samen kunnen we kijken wat jou kan helpen om je te verbinden met jouw innerlijk kracht.

Meer informatie over ISA Power en deze behandelmethodes is te vinden op: www.isa-power.nl. Voor vragen kun je altijd rechtstreeks contact met mij opnemen.

Wil je direct aan de slag? Plan dan direct een intake gesprek in:

Mail mij op: michele.vaningen@isapower.nl of bel mij op nummer: 06-24707726.