Ik ben Michèle van Ingen, ik ben kind- en jongerencoach. Het mooie aan kinderen vind ik dat ze zo puur en eerlijk zijn. Eigenschappen die bij veel volwassenen inmiddels onder wat lagen verborgen liggen. Naar mijn mening is de puur- en eerlijkheid die in ieders kern zit, de weg naar gelukkig zijn met jezelf. Dat gun ik ieder mens en kind! Want het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

Maak een afspraak

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.”

Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik.

Ik ben jarenlang verwijderd geweest van mijn kern. Deze verwijdering begon al vroeg in mijn kinderjaren. Het is mij met de paplepel ingegoten mezelf aan te passen aan mijn omgeving. Ook werd ik niet voldoende gezien en gehoord wat ervoor zorgde dat ik uiteindelijk niet meer wist wie ik was of wat ik wilde.

Onderweg ontdekte ik o.a. dat ik hooggevoelig ben en kwam ik nog een eetstoornis tegen. Het was een lange weg om te worden wie ik eigenlijk ben. Het heeft me gebracht naar waar ik nu ben.

Na een lange carrière in de dans en sport werk ik nu al zo’n 10 jaar met kinderen, niet voor niks natuurlijk. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om gehoord en gezien te worden. Om te mogen en durven voelen wat je voelt. Van daaruit ontstaat je basis, je zelfvertrouwen en je zelfkennis. Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik.

Naast mijn werk in de kinderopvang besloot ik een opleiding tot kindercoach te gaan volgen om kinderen en ouders steun te kunnen geven om verder te komen op hun pad.

Na afronding ben ik begonnen met mijn eigen praktijk: Praktijk Helder.

Mijn kwaliteiten

“Ik ben een open, eerlijk en empatisch persoon. Ook ben ik hooggevoelig en werk ik vanuit mijn gevoel. Ik accepteer iedereen zoals hij is. Ik kan goed luisteren en kom gauw tot de kern van iets. Ik denk in oplossingen.

Verder ben ik creatief en sportief en vind ik een gezond leven belangrijk, voor mezelf en voor de wereld.”