Omdat opgroeien niet altijd vanzelf gaat.

Coaching voor kinderen, jongeren en ouders.

Maak een afspraak

Kinderen

(jonger dan 6 jaar)

Loop jullie thuis vast met bepaalde dingen in de opvoeding? Komen jullie er niet uit en lijkt het of de plaat blijft hangen?

Bij kinderen jonger dan 6 jaar werk ik met de ouders. Kinderen zijn dan nog te jong om gecoacht te worden. Ik geef jullie tips die ervoor zorgen dat de verandering gemaakt kan worden en het weer de positieve kant op gaat.

Dit werkt goed blijkt uit de praktijk, er wordt meestal snel resultaat geboekt!

Kinderen

(vanaf 6 jaar)

Is je kind vaak boos? Is het onzeker of verlegen en gevoelig?
Heeft je kind moeite met sociale contacten? Zit het hoofd van je kind vol?
Heeft je kind last van faalangst, of heeft moeite met een scheiding?

Wordt je kind gepest of pest het zelf?

Dit zijn een aantal problemen die kinderen tegen kunnen komen in hun ontwikkeling. Er zijn natuurlijk nog veel meer voorbeelden te noemen.

Hebben jullie al van alles geprobeerd en komen jullie maar niet vooruit?

Coaching kan jullie helpen!

Jongeren

Pubers behoren ook tot mijn doelgroep. Zij maken een periode van grote verandering mee, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit kan een flinke impact hebben en de nodige spanningen veroorzaken. Ze kunnen het lastig hebben met zichzelf waardoor het thuis of op school niet lekker loopt, of misschien hebben ze gedoe met vrienden of vriendinnen.

Als jij er maar niet uitkomt met je ouders of je ouders niet met jou kan het helpen eens met een coach te praten. Behalve praten kunnen we ook wandelen of het gesprek ’tekenen’.
Heb je vragen, neem gerust contact met me op!

Ouders

Het opvoeden van kinderen is een uitdagende taak en kan best ingewikkeld zijn. Vaak kan een kleine verandering al voldoende zijn om het gezin weer in balans te brengen.
Heb je al veel geprobeerd met je kind of komen jullie er niet uit met je puber?

Als coach kan ik er voor zorgen dat jullie als ouders meer zicht op de situatie krijgen. Ik geef jullie handvatten mee voor een betere communicatie met jullie kind of puber.

Hoe ervaren jullie de omgang met en de opvoeding van jullie kind? Wat gaat er goed en wat kan er beter? Wat zijn ieders behoeften en wensen? Hoe kun je als ouder samen met je kind op een prettige manier weer verder?

Maak een afspraak